Osrednja knjižnica Mozirje
Hribernikova ulica 1, 3330 Mozirje, Tel. 03 837 01 80,
GSM: 040 603 560, E-MAIL: info@knjiznica-mozirje.si

Delovni čas: pon. 7-15, tor. 8-18, sre. 7-15, čet. 11-19, pet. 8-18, sob. 8-13
 
Predstavitev knjige Tonča Žunterja   Knjižnica Mozirje bo v soboto zaprta   Paketniki: naročite in prevzemite gradivo 24/7   Digitaliziran arhiv glasila Kroj   Nova sezona Filmsko-bralne značke   Dostop do Pressreaderja   Izposoja avdio knjig prek mobilne aplikacije Audibook
 
O KNJIŽNICI
Knjižnica
Izjava o dostopnosti
Delovni čas
Krajevne knjižnice
Muzejska zbirka
Galerija Mozirje
Igroteka
Dobro je vedeti
Cenik
Gorska knjižnica
Paketniki

VEČ
Elektronski viri
Digitalne knjižnice
Ko me vprašajo po dobri knjigi …
Bralna značka
Filmsko-bralna značka
Pikina bralna značka
Knjižna uganka meseca
Bralci bralcem
Koledar dogodkov
Knjiga meseca
Mladinska knjiga meseca
SLO knjiga meseca
Družinska knjiga meseca
Poezija meseca
Povezave
Knjižnica v številkah
Katalog inf. javnega značaja
E-NOVICE

Prijavite se na brezplačne e-novice:






ANKETA
Kakšne knjige rajši berete?
 















Družinska knjiga meseca


Družinska knjiga meseca aprila 2017 Natisni E-pošta

Hudo preprosto družinsko ustvarjanje

Izvirno slovensko delo bo vse ustvarjalce po duši razvajalo s preko petdesetimi preprostimi idejami za ustvarjalna družinska druženja. Domiselne, ekološko osveščene ustvarjalnice so dragocena pridobitev tudi zato, ker lahko večji del potrebščin najdemo doma, tudi med že odsluženimi stvarmi.
Navodila so obogatena s fotografijami posameznih korakov izvedbe, zato bo izdelava posameznega izdelka res vsakomur razumljiva. Pa čeprav se bo pri tem rezalo, žagalo, rezljalo … Namen nasvetov tipa »naredi sam« je tudi v tem, da starejšim pomagajo na kratkočasen način prenašati svoja rokodelska znanja na mlajše rodove.
 
Družinska knjiga meseca aprila 2016 Natisni E-pošta


Thomas Angela: 52 stvari, ki jih otroci potrebujejo od mame

Knjiga, ki mamicam v konkretnih zapisih ponuja ustvarjalne zamisli in spodbude, kako otroke s pomočjo uporabnih idej vzgajati v odgovorne in srečne mlade posameznike. 52 avtoričinih idej odpira nove možnosti kako s svojimi otroci tkati trdne družinske vezi, pri tem pa avtorica ne pozabi, da ženska ni omejena le na vlogo matere. Zato se knjiga ne omejuje le na odnos matere do svojih otrok, ampak prinaša uporabne namige, kako poskrbeti tudi za svojo telesno, duševno in duhovno kondicijo. Vsakemu od 52 razmišljanj sledi kratko sporočilo srca.
 
Družinska knjiga meseca oktobra 2015 Natisni E-pošta

Darinka Kladnik: Slovenija v zgodbah

Prav posebna knjiga o Sloveniji vas bo v 77 zgodbah o slovenski preteklosti povabila na potep po deželi, polni zanimivosti, lepot, ne manjka ji niti skrivnosti… Zgodbe so berljive, ravno prav obarvane s humorjem, pripovedujejo pa o znanih in manj znanih slovenskih naravnih in kulturnih znamenitostih, o krajevnih posebnostih, zanimivih ljudeh in njihovih dosežkih. Bogata knjiga na enem mestu predstavlja slovensko bogato etnološko in arheološko dediščino, ki nam je lahko le v ponos.
Avtorica Darinka Kladnik je napisala odlično besedilo, ki spremlja čudovite fotografije fotografov Davida Kladnika in Joca Žnidaršiča, ki sta v iskanju skritih krajev in kotičkov preromala vso Slovenijo.
 
Več...
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 19 - 21 od 21