O KNJIŽNICI
Knjižnica
Delovni čas
Krajevne knjižnice
Muzejska zbirka
Galerija Mozirje
Igroteka
Dobro je vedeti
Cenik
Gorska knjižnica

VEČ
Elektronski viri
Digitalne knjižnice
Bralna značka
Pikina bralna značka
Knjižna uganka meseca
Bralci bralcem
Koledar dogodkov
Knjiga meseca
Mladinska knjiga meseca
SLO knjiga meseca
Družinska knjiga meseca
Poezija meseca
Povezave
Knjižnica v številkah
Katalog inf. javnega značaja
E-NOVICE

Prijavite se na brezplačne e-novice:


ANKETA
Kakšne knjige rajši berete?
 Knjiga meseca v Knjižnici Mozirje s področja stvarne literature Natisni E-pošta


Emerson Eggerichs: Ljubezen in spoštovanje; ljubezen, ki si jo ona najbolj želi : spoštovanje, ki ga on obupno potrebuje

Dr. Emerson Eggerichs je ameriški pastor z doktoratom iz družinskih študij in dvakratnim magisterijem, iz komunikologije in teologije. Na podlagi njegovih študij in štiri desetletja trajajočega zakona je napisal knjižno uspešnico Ljubezen in spoštovanje, ki je bila doslej prodana v  več kot 1,6 milijona izvodih. Njeno sporočilo o dinamiki partnerskih odnosov se mnogim zdi revolucionarno.
Eggerichs bralca ne poučuje zgolj o že znanem dejstvu, da moški in ženske komuniciramo na različen način, ampak ga uči, kako se s partnerjem srečati na pol poti. Če se ženska moškemu približa na spoštljiv način, on to razume in se odzove. Prav tako kot se na iskreno moško opravičilo ženska vedno odzove in ne more drugače, kot da reče: tudi meni je žal. Knjiga je namenjena vsem, ki imajo težave v odnosih do svojih bližnjih, ali pa se na poti izboljševanja medosebnih odnosov srečujejo s strahovi ali drugimi ovirami.
 
< Nazaj   Naprej >