Osrednja knjižnica Mozirje
Hribernikova ulica 1, 3330 Mozirje, Tel. 03 837 01 80,
Faks 03 837 01 81, E-MAIL: knjiznica.mozirje@moz.sik.si

Delovni čas: pon. 7-15, tor. 8-18, sre. 7-15, čet. 11-19, pet. 8-18, sob. 8-13
 
Družinska knjiga meseca februarja 2020   Poezija meseca v Knjižnici Mozirje   Uganke za knjižne vseznalčke   Mladinska knjiga meseca februarja 2020   Knjiga meseca januarja 2020   Slovenska knjiga meseca januarja 2020   Stvarna literatura meseca v Knjižnici Mozirje   Najbolj brane knjige v Knjižnici Mozirje v letu 2019   15. bralna značka za odrasle
 
O KNJIŽNICI
Knjižnica
Delovni čas
Krajevne knjižnice
Muzejska zbirka
Galerija Mozirje
Igroteka
Dobro je vedeti
Cenik
Gorska knjižnica

VEČ
Elektronski viri
Digitalne knjižnice
Bralna značka
Pikina bralna značka
Knjižna uganka meseca
Bralci bralcem
Koledar dogodkov
Knjiga meseca
Mladinska knjiga meseca
SLO knjiga meseca
Družinska knjiga meseca
Poezija meseca
Povezave
Knjižnica v številkah
Katalog inf. javnega značaja
E-NOVICE

Prijavite se na brezplačne e-novice:


ANKETA
Kakšne knjige rajši berete?
 Digitalne knjižnice Natisni E-pošta

Europeana - Europeana je evropska digitalna knjižnica in spletni portal evropske kulturne dediščine. Omogoča dostop do šest milijonov digitalnih objektov (knjige, filmski zapisi, slike, zemljevidi, zvočni posnetki,...).
Kamra - ponuja dostop do informacij, dokumentov, slik in drugega gradiva, ki ga hranijo slovenske splošne knjižnice, muzeji in druge lokalne kulturne ustanove.
World digital library - svetovna digitalna knjižnica nudi pomembne vire, katerih originale hranijo pomembne svetovne knjižnice.
dLIb - je knjižnica na spletu, ki je na voljo vsem preko računalnika ali mobilnega telefona, nudi pa pisne kulturne zaklade Slovenije, redkosti, ki jih hranijo v NUK in v drugih slovenskih knjižnicah. Hkrati vam omogoča dostop do aktualnih strokovnih člankov in drugih celotnih besedil.
DiKUL - je digitalna knjižnica Univerze v Ljubljani. V okviru spletnega mesta portala so na voljo vsi elektronski informacijski viri, katerih pravico uporabe ima Univerza v Ljubljani.
DOAJ - Directory of Open Access Journals ponuja brezplačen dostop do celotnih besedil člankov iz znanstvenih in strokovnih revij.
Založba FDV - dostop do elektronskih knjig založbe FDV. Programsko je založba FDV usmerjena predvsem v izdajanje znanstvenih in strokovnih del domačih in tujih avtorjev s področja pedagoške in raziskovalne dejavnosti fakultete ter v zadovoljevanje potreb študentov FDV po študijski literaturi.
Digitalna knjižnica Biotehniške fakultete - Digitalna knjižnica Biotehniške fakultete je zbirka diplomskih in magistrskih nalog s polnim tekstom.
Digitalna knjižnica Pedagoškega inštituta - uredniško-založniška platforma za celovito digitalno izdajanje znanstvene literature, in sicer tako eno- in večavtorskih monografij ter učbenikov kot znanstvenokritičnih izdaj virov. Je del znanstvene založbe Pedagoškega inštituta v Ljubljani.
Biografski leksikon celjskega območja in Zasavja - predstavlja osebnosti, ki so s svojim delom pomembno zaznamovale različna področja življenja v svojem okolju.
Gorenjci - biografski leksikon predstavlja osebnosti, ki so s svojim delom vplivale na vsa področja življenja na Gorenjskem.
Obzornik zdravstvene nege (Obzor Zdrav Neg) - objavlja izvirne znanstvene, pregledne znanstvene in strokovne članke in novosti na področju zdravstvene nege, babiške nege in interdisciplinarnih področij zdravstvenih in družbenih ved.
 
Naprej >