Osrednja knjižnica Mozirje
Hribernikova ulica 1, 3330 Mozirje, Tel. 03 837 01 80,
GSM: 040 603 560, E-MAIL: info@knjiznica-mozirje.si

Delovni čas: pon. 7-15, tor. 8-18, sre. 7-15, čet. 11-19, pet. 8-18, sob. 8-13
 
Paketniki: naročite in prevzemite gradivo 24/7   Digitaliziran arhiv glasila Kroj   Nova sezona Filmsko-bralne značke   Dostop do Pressreaderja   Izposoja avdio knjig prek mobilne aplikacije Audibook
 
O KNJIŽNICI
Knjižnica
Izjava o dostopnosti
Delovni čas
Krajevne knjižnice
Muzejska zbirka
Galerija Mozirje
Igroteka
Dobro je vedeti
Cenik
Gorska knjižnica
Paketniki

VEČ
Elektronski viri
Digitalne knjižnice
Ko me vprašajo po dobri knjigi …
Bralna značka
Filmsko-bralna značka
Pikina bralna značka
Knjižna uganka meseca
Bralci bralcem
Koledar dogodkov
Knjiga meseca
Mladinska knjiga meseca
SLO knjiga meseca
Družinska knjiga meseca
Poezija meseca
Povezave
Knjižnica v številkah
Katalog inf. javnega značaja
E-NOVICE

Prijavite se na brezplačne e-novice:






ANKETA
Kakšne knjige rajši berete?
 















Digitalne knjižnice Natisni E-pošta

Europeana - Europeana je evropska digitalna knjižnica in spletni portal evropske kulturne dediščine. Omogoča dostop do šest milijonov digitalnih objektov (knjige, filmski zapisi, slike, zemljevidi, zvočni posnetki,...).
Kamra - ponuja dostop do informacij, dokumentov, slik in drugega gradiva, ki ga hranijo slovenske splošne knjižnice, muzeji in druge lokalne kulturne ustanove.
World digital library - svetovna digitalna knjižnica nudi pomembne vire, katerih originale hranijo pomembne svetovne knjižnice.
dLIb - je knjižnica na spletu, ki je na voljo vsem preko računalnika ali mobilnega telefona, nudi pa pisne kulturne zaklade Slovenije, redkosti, ki jih hranijo v NUK in v drugih slovenskih knjižnicah. Hkrati vam omogoča dostop do aktualnih strokovnih člankov in drugih celotnih besedil.
DiKUL - je digitalna knjižnica Univerze v Ljubljani. V okviru spletnega mesta portala so na voljo vsi elektronski informacijski viri, katerih pravico uporabe ima Univerza v Ljubljani.
DOAJ - Directory of Open Access Journals ponuja brezplačen dostop do celotnih besedil člankov iz znanstvenih in strokovnih revij.
Zgodovina Slovenije – SIstory - portal , ki ga ureja Inštitut za novejšo zgodovino. Na njem so, z urejenimi avtorskimi pravicami, prosto dostopne marsikatere publikacije (revije in monografije) s področja slovenskega zgodovinopisja, raziskovalni podatki, arhivski in tiskani viri. Gradivo je primerno za raziskovalce, študente, učence in vse ljubitelje zgodovine.
Založba FDV - dostop do elektronskih knjig založbe FDV. Programsko je založba FDV usmerjena predvsem v izdajanje znanstvenih in strokovnih del domačih in tujih avtorjev s področja pedagoške in raziskovalne dejavnosti fakultete ter v zadovoljevanje potreb študentov FDV po študijski literaturi.
Digitalna knjižnica Biotehniške fakultete - Digitalna knjižnica Biotehniške fakultete je zbirka diplomskih in magistrskih nalog s polnim tekstom.
Digitalna knjižnica Pedagoškega inštituta - uredniško-založniška platforma za celovito digitalno izdajanje znanstvene literature, in sicer tako eno- in večavtorskih monografij ter učbenikov kot znanstvenokritičnih izdaj virov. Je del znanstvene založbe Pedagoškega inštituta v Ljubljani.
Obrazi slovenskih pokrajin - predstavlja osebnosti, ki so s svojim delom pomembno zaznamovale različna področja življenja v svojem okolju.
Obzornik zdravstvene nege (Obzor Zdrav Neg) - objavlja izvirne znanstvene, pregledne znanstvene in strokovne članke in novosti na področju zdravstvene nege, babiške nege in interdisciplinarnih področij zdravstvenih in družbenih ved.
 
Naprej >